Roald Moen AS

Roald Moen AS virksomhet og forretningskonsept er å levere effektivt og rimelig utstyr og komponenter for hage, skogbruk, landbruk, bygg og industri til næringsdrivende og private i Norge.

Vi bruker tiden til god service hos våres kunder. Hovedkontoret ble flyttet i 2015 til nytt bygg i industriveien 68 i Surnadal der det er butikk, utstillingslokaler, kontor, lagerhall, verksted og montasje.

Bredde

Med et bredt produktspekter kan vi tilby komplette løsninger for alle årstider og sesonger. Vi har også et bredt nettverk av kunder og leverandører som strekker seg langt utover Norge, Sverige, Danmark mm.

Erfaring

Vi har eksistert i over 20 år, og er godt etablert. Gjennom årene har vi bygget opp en bank av kunnskap og kompetanse basert på lang erfaring.

Marked

Vår historie har resultert i et stort marked som nå strekker seg hele veien til Europa. Vi er markedsleder innen flere produkter. Vi har kunder i jordbruk, skogbruk, hage, bygg og industri. Privatpersoner som kutter tre for husholdningenes behov, store og små gårder, skogeiere, hundeeiere, kommuner, foreninger, alle finner noe de trenger fra oss.

Verdi for pengene

Kvalitet og funksjonalitet til en god pris! Vi streber alltid etter å beholde de beste priser men samtidig beholde kvaliteten.

Utvikling

Med lang erfaring, en respons til behovene i markedet, og vi arbeider kontinuerlig med å utvikle og innføre nye løsninger og produkter som er etterspurt i markedet.

Produksjon

Våre produkter blir designet og utviklet av kompetente og erfarne konstruktører og ingeniører i Skandinavia, noe som er en trygghet for deg som kunde. Produktene er CE-merket og fremstilles etter markedets krav av nøye utvalgte produsenter uten mellomledd. Design for value – verken mer eller mindre – gjør at vi kan tilby deg effektive og fullvoksne kvalitetsprodukter til en svært god pris.